Дарение от Danone

   Тази седмица френската компания за млечни продукти и здравословни храни направи дарение на РСО София. Със своите 160 фабрики и около 100 000 служители, Данон е представена на 5 континента и над 120 държави. През 2009 г., компанията регистрира продажби в размер на € 15 милиарда. Данон заема водещи позиции в сферата на здравословните храни в четирите си различни бизнес девизии: свежи млечни продукти (n°1 в света), води (n°2 на пазара за бутилирани води), бебешки храни (n°2 в света) и клинично хранене. 

    "Данон Сердика", клон на DANONE Group, от 1995 г. е абсолютен лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото на компанията са включени 5 основни марки с над 50 продукта с високо и постоянно качество. Компанията съчетава европейските стандарти на DANONE Group със спецификата и условията на българския пазар и желанията на българските потребители. Мисията на "Данон" е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в цял свят. И в България мисията на компанията е да предлага здравословни продукти, които помагат за балансирано и пълноценно хранене на цялото семейство. "Данон" стъпва на българския пазар през 1994 г. 

  В секцията „Въпроси и отговори” на официалния BG-сайт, на компанията можете да получите полезна информация за съдържанието и качеството на нейните продукти.

Препоръчваме ви да Разгледате целия сайт на данон на адрес: http://www.danone.bg/