"ПРЕДАЙ НАТАТЪК" по BTV

"Предай нататък" дарява усмивки на две самотни майки и едно незрящо момиче. Тази събота, 24 ноември, от 20:00 ч. първите герои, на които екипът на "Предай нататък” по bTV ще подаде ръка са семейство от ромски произход, чиято дъщеря Нели е с вродено зрително увреждане.

Тя е почти сляпа, но въпреки това е силно мотивирана да учи и ежедневно се старае да не изостава от съучениците си. И въпреки че няма шанс зрението й да се подобри, Нели мечтае да види Земята от високо. Как ще я изненада екипът на предаването и какво е усещането да се "разхождаш” в небето, ще видим в съботната вечер в ефира на bTV.

Водещата Наталия Симеонова и нейните помощници ще подадат ръка на две самотни майки, които имат нужда от помощ, за да могат те и техните деца да се усмихнат за първи път от много време насам.

В събота екипът на "Предай нататък” ще организира преобразяването на дома на една вдовица и нейната дъщеря, претърпели през последната година поредица от трудни загуби и тежки премеждия.

За финал, ще се запознаем с трогателната история на самотната майка Мария, претърпяла ампутация на единия си крак след тежко боледуване. Тя копнее да види своята майка, която от дълго време не се е прибирала от чужбина поради финансови затруднения. Как се намеси екипът на "Предай нататък” в тази история, ще стане ясно в събота, 24 ноември, от 20:00 ч. по bTV.

ЛИНК КЪМ ПРЕДАВАНЕТО: www.btv.bg/shows/preadai-natatak