Информация за условията на A1 за комуникационната група на ССБ

Уважаеми членове на ССБ,

От 18 януари 2023 г. са в сила нови планове на комуникационната група на ССБ към оператора "А"1. Благодарение на доброто сътрудничество, социалната съпричастност и отговорност на А1, няма да има промяна в цените.
Остават в сила 3 плана:

Най-ниската такса е 8.16 лв, която е със 100 минути повече и мобилен интернет.
Вторият и третият план са съответно 11.99 и 15.99, като цената и услугите за тях не се променят.
Другите условия - като допълнителни 5 карти към основната на съюзен член, допълнителните 2 екстра сим,  плановете за цифрова телевизия и стационарен телефон остават на същите цени.

Нямаме право да оповестяваме публично цените, упоменати в предоставената оферта от   оператора, затова публикуваме условията в общи параметри.

За преподписване на текущ договор не е нужно да имате новоиздадена служебна бележка от организациите на ССБ, а само лична карта. Това може да направите във всеки магазин на А1. По-добре е да отидете до офис, който вече сте посещавали и са наясно с условията на групата. Може да заявите преподписване на договор и по куриер до вашия дом безплатно. Услугата се заявява на 123 или с обаждане на Ивайло Ковачки. Относно устройствата, може да изберете каквото устройство желаете, като ви се подготвя индивидуален план за изплащане.
При закупуване на телефони с тъч екран, както и на андроид телефони с бутони, се обаждайте и се консултирайте преди покупка, за да не се окаже впоследствие, че сте избрали неподходящо устройство.

В последните няколко месеца има оплаквания, че от оператора изпращат съобщения и се обаждат с предложения за нови, по-изгодни оферти и по-добри цени на абонаментни планове. Моля, преди да предприемете каквото и да е, звънете на посочения телефон, за да не бъдете подведени.

От декември 2021 г. подписване на договорите с А1 - вече може да се подписват и подновяват във всеки офис на мобилния оператор. Имайте предвид, че при изтичане на срока на договора, цените се променят, отпадат отстъпките, които се дават на комуникационната група, и може да бъдете изненадани с по-високи сметки. Вероятно всеки от вас си знае датата на изтичане на срока на договора, но за всеки случай може да провери на 123 или в офис на А1.
За подробности и проблеми, свързани с комуникационната група, търсете Ивайло Ковачки, отговарящ за този ресор в РО София.
Телефони за контакти:

02 803 3547

0898 680 829.