Покана за коледен бал, който ще се състои на 21.12.2023 г.

Уважаеми членове на РО София,

 

Имаме удоволствието да ви поканим на Коледен бал от 18,30 часа на 21.12.2023г. /четвъртък/ в ресторант „Чановете” София Надежда 1, ул. „Кирил Дрангов“ 81. Ресторантът се намира съвсем близо до спирка на метрото, метростанция Надежда, посока Центъра. На наше разположение ще бъде оркестър и ще имаме жива музика от 20,00 часа до 23,00 часа.

 

Менюто включва:

 

1.Празнична салата – 400 гр.

 

/млечна салата, домати, краставици,червен лук,домашен катък, печени чушки, маслини и магданоз/

 

2. Студено предястие на плато /сухи мезета/    -   50 гр.

 

3. Поморийска гроздова или българска водка    -  50 мл

 

4. Минерална вода или безалкохолно                 - 330 мл

 

5. Основно ястие- /свинска вратна пържола, кюфте, карначе с манатарки, пекнати на жар и поднесени върху домашно изпечено хлебче, гарнирани с печени картофки, домашна лютеница и люта чушка/.

 

6. Вино или бира.

 

7. Паста за десерт.

 

По желание на място можете да си поръчате извън куверта каквото пожелаете, като лично го заплатите допълнително на сервитьора.

 

Цената на куверта е около 85 лева на човек, от които нашите членове ще заплатят 40 лв. на участник и 40 лева за един придружител. Разликата до пълната цена на куверта ще се поеме от бюджетите на Териториалните организации на ССБ и Регионална организация София за всеки наш член и един негов придружител.

 

Предвидено е детско меню, като са поканени деца над 7 годишна възраст. Детското меню включва:

 

-          Натурален сок

 

-          Пържени картофки- 200 гр.

 

-                      Пилешки хапки с корнфлейкс.

 

Цената на детското меню е 25 лева и се поема от бюджета на РО София.

 

Записването на желаещите да участват наши членове ще се прави от председателите на ТО с предплащане на куверта в размер на 40 лв. в срок най-късно до 10.12.2023г.

 

Запазени са 120 места за наши членове и по един техен придружител..При наличие на свободни места ще бъде възможно да бъдат записани и допълнителни придружители и хора съпричастни към каузата в помощ на незрящите, като заплатят пълната цена на куверта.